LEVERINGSTID CHEERSKO, APPAREL OG ACCESSORIES

Alle produkter under disse tre kategoriene er lagervarer og vi har disse på lager i Oslo. Varene sendes hjem til deg, og du vil motta disse iløpet av 3-5 dager etter bestilling. 

 

LEVERINGSTID TEAM PRO-SHOP
 
Produkter i denne kategorien har noe lengre leveringstid ettersom de produseres utifra hver enkelt bestilling. Leveringstid estimeres til 3-6 uker. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker konkret leveringstid for ditt produkt. 
 
Vi gjør oppmerksom på at klubber som har uniformer tilgjengelig for bestilling i nettbutikken kan ha en leveringstid opptil 8 uker avhengig av sesong. 
 
 
SPOR DIN ORDRE 
 
Du kan spore din pakke på posten.no 
 
 
BYTTE AV ORDRE 
 
Dersom du ønsker og bytte din ordre kan du gjøre dette sålenge produktet du kjøpte er ubrukt. Returner produktet ditt til 
 
Varsity Brands Europe GmbH
Selma Ellefsensvei 2
0581 Oslo 
 
Vi anbefaler at du sender returen din som pakke med sporingsnummer, samt at du sender sporingsnummeret og informasjon om hva du ønsker og bytte til på mail til marte.eilertsen@varsity-europe.com
- Returfrakt
Ved retur av varer betaler du selv fraktkostnaden for den returnerte varen dersom du velger å returnere din vare til Varsity Norway E-handel. - Fraktkostnad på dit nye produkt, vil bli pålagt.